Distance learning, E-learning, Zelfstudie. voor een vliegbrevet.

Distance learning, E-learning, Zelfstudie. voor een vliegbrevet

Het zijn allemaal kreten die in de vliegwereld te horen zijn als het gaat om theorieles voor het behalen van een vliegbrevet.

Veel vliegscholen geven geen theorieles omdat men de faciliteiten niet heeft en soms ook omdat het niet goed past in de bedrijfsfilosofie. We vliegen nu eenmaal liever.

Meestal wordt de leerling hier de dupe van, ondanks alle mooie constructies via internet of iets dergelijks, want je wordt toch op jezelf teruggeworpen om deze materie te gaan bevatten. En iemand die weet welke vraagstukken aan de orde komen bij het vliegen, weet dat het goed is om dit klassikaal te behandelen, onder leiding van een instructeur. Veelal leert men van andermans vragen en veel aspecten worden levendig als je het uitgelegd krijgt.

Ons leslokaal met ruimte voor max 20 leerlingen
Ons leslokaal met ruimte voor max 20 leerlingen.

Flight School Teuge geeft wel klassikaal les, en daar zijn we de enige mee op vliegveld Teuge. Wat bijzonder is is dat wij theorieles geven aan leerlingen van andere vliegscholen. We maken daar ook hele duidelijke afspraken over. Als je bij je eigen vliegschool de praktijk krijgt en bij ons de theorie dan kún je bij ons zelfs geen praktijkles krijgen. Dat overleggen we ook met de vliegschool en we zetten dat ook zwart op wit.

Op deze manier behartigen wij ook de belangen van onze collega vliegscholen.

Moet u het ook in eigen kracht doen, met zelfstudie of distance learning, en je zou ook graag klassikaal theorieles voor het behalen van een vliegbrevet krijgen, meld je dan aan bij onze vliegschool.

Dinsdag 10 september hebben wij een info avond aan de Zanden 57c in Teuge, om 19:30 en zullen dan uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Meld je aan op de website of stuur een PM berichtje.

 

Geef een reactie