Flying Lesson 9 bij Flight School Teuge

Flying Lesson 9 bij Flight School Teuge

Dashboard van de Tecnam
Dashboard van de Tecnam

Als je enthousiaste leerlingen hebt, en ze maken ook nog mooie vorderingen, dan is het ook leuk om te zien hoe ze groeien in de skills die ze opdoen bij Flight School Teuge. En er zijn er nogal wat zaken die je moet leren en je eigen maken. Zo ook de overtrek vlucht. Dat is een vlucht die je maakt om te leren waar de grens ligt wanneer het vliegtuig uit de lucht valt. Dit wordt niet geleerd om gevaarlijk te doen, maar om te leren waar de grens ligt, en om te leren dat je vliegtuig jou daar signalen van geeft. Meestal voel je dit aan je stick, maar je stoeltje geeft ook allerlei signalen door aan trillingen enz. Best een beetje eng, maar we leren het vooral om bij die grens weg te blijven.

Kijk maar eens naar het filmpje. Erg eerlijk van de leerling, erg zelfverzekerd van de instructeur, en lief van het vliegtuig dat hij de signalen zo duidelijk wil doorgeven.

Twee bofkonten.

 

 

Geef een reactie