Flight School Teuge gaat simulator aanschaffen

Flight School Teuge gaat simulator aanschaffen

Flightschoolteuge gaat en simulator aanschaffen ter ondersteuning van de leerlingen. De simulator zal ingezet worden als procedure simulator, maar ook zaken die in de lucht niet helemaal goed gaan kunnen dan geoefend worden op de simulator. Dat is kostenbesparend en effectief voor een leerling.

De simulator wordt in vaste uitvoering geplaatst, heeft straks een eigen ruimte waar naar hartelust geoefend en getraind kan worden.  De simulator is schaalbaar en kan uitgebreid worden met extra’s. De simulator wordt uitgevoerd met een dashboard en vliegtuig configuratie voor zowel de Robin DR400 als de Tecnam P92-J.

Wij gaan u op de hoogte houden van de voortgang.

Dit zijn de dashborden van de simulator.

 

Dashboard Robin DR-400
Dit is het dashboard van de Robin DR-400
Dashboard van de Tecnam
Dashboard van de Tecnam

 

Geef een reactie