Er wordt hard gewerkt bij Flight School Teuge. We ronden volgende week dinsdag weer twee theorievakken af, en we starten 8 december met twee nieuwe vakken van de theorieopleiding .

Dit is altijd een moment waar nieuwe leerlingen in kunnen stappen in het theorieseizoen. De eerste twee vakken zijn dan gemist, maar die kunnen aan het eind van de cursus gevolgd worden waardoor de cirkel weer rond is.

Maar er is meer aan de hand, volgende week maandag doen een aantal leerlingen van Flight School Teuge examen voor de praktijkcursus radio telecommunicatie. Dat geven wij niet zelf, maar verzorgen wij wel helemaal. Dit doen we in samenwerking met Furste Air. Flight School Teuge heeft daar dit jaar een volledige klas aangeleverd en er wordt zelfs een tweede cursus voor ons gestart.

Daarnaast melden zich nog steeds weer nieuwe leerlingen aan voor zowel de theorie- als praktijkopleiding. Er is kennelijk behoefte aan een vliegbrevet en we mogen ook concluderen dat we kennelijk iets goed doen, en dat geeft ook een goed gevoel.

Meld je ook aan, want vliegen is bereikbaarder dan je denkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *