Drie geslaagden voor Radio telefonie

Geslaagden voor Radio Telefonie

Gisteren was weer een mooie dag voor Flight School Teuge. Maar liefst vier leerlingen slaagden voor het praktijkexamen radio telefonie en behaalden hun certificaat. Dit certificaat is nodig om de radio te mogen bedienen in het vliegtuig. De cursus wordt gedaan in samenwerking met Furste-air en het gebeurt volledig online en gewoon van huis uit. Het enige wat nodig is is een laptop met een internetverbinding en een headset met microfoon. De est wordt aangeleverd door Furste-air. In zes sessies is het certificaat te behalen inclusief de examenavond.

Inmiddels wordt deze week weer een groep opgestart waar ook weer leerlingen van Flight School Teuge bij aangesloten zijn.

Er is weer veel plezier beleefd aan deze cursus maar ook veel geleerd van Ruben Furste maar ook van elkaar.

Op de foto 3 van de vier leerlingen, met nog steeds de headset op.

Geef een reactie