De oudste en de jongste leerling

De oudste en de jongste leerling

Afgelopen week mochten wij ook de oudste leerling begroeten. Het leuke is dat Cor de vader is van onze jongste leerlinge Celine.

Celine heeft al een paar lessen gehad en is al weer een poosje bij ons. Zij was aangestoken door het vliegvirus van haar vader, want hij heeft al een dikke 25 jaar vliegervaring, maar dat is ook al weer twintig jaar geleden. Celine stak haar vader weer aan en omdat het vliegbrevet te lang is verlopen moet Cor alles weer opnieuw doen, inclusief de theorie.¬† Afgelopen zaterdag deed Cor ook zijn eerste les en ging natuurlijk overstag. Nu kunnen ze mooi samen hun brevet halen. ‘s avonds op de bank zal het vanaf nu over vliegen gaan. Nu zitten zij als enige minder dan 1,5 meter¬† uit elkaar. We zullen hun competitie wie het eerste het brevet heet in de gaten houden.

Celine en Cor wijn hopen dat jullie veel plezier bij ons zullen hebben.

 

Geef een reactie