Instructeur gezocht.

Flight School Teuge groeit gestaag, en dat heeft effect op de bezettingsgraad van onze instructeurs. We zijn een compacte vliegschool (DTO) die opleidt tot het MLA- LAPL en PPL brevet. Daarnaast geven wij een volledige theorieopleiding die we klassikaal geven. Dat doen we ook aan leerlingen van andere vliegscholen.

 

Daarom zijn wij op zoek naar een parttime:

Flight Instructor (FI)

We zoeken naar en instructeur die praktijk of misschien zelfs wel theorie instructie kan geven voor de SEP vliegtuigen en dan met name voor het LAPL en PPL brevet.

Neem eens contact met ons op als een kleine  vliegschool je aanspreekt en waar naast professioneel gedrag ook veel plezier beleefd wordt aan het les geven. Het kan zijn dat je al een tijdje uit de trainingsroulatie bent, en dat je dat weer op wilt pakken. Neem ook dan gerust contact op.

Wat hebben wij te bieden:

We hebben drie eigen vliegtuigen, een tweezits hoogdekker, een vierzits laagdekker en ook nog een MLA laagdekker. Daarnaast maken wij gebruik van een vliegsimulator waar wij leerlingen procedures bijbrengen en we hebben een mooi groot leslokaal met alle moderne presentatiemiddelen. Leuke collega’s die er voor gáán, en als doel hebben leerlingen naar hun brevet te begeleiden en dat op een leuke manier. We vliegen op dit moment 4 dagen in de week (dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.)

Vergoeding voor dit werk in overleg.

Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met onze Head of Training Gert Post, training@flightschoolteuge.nl of 0651321937

Wil je solliciteren stuur dan een sollicitatie naar administratie@flightschoolteuge.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *