Pascal mocht na bijna 2 jaar zijn LAPL brevet halen. Zijn theorie was al helemaal afgerond en vandaag op deze warme dag mocht hij zijn examenvlucht gaan uitvoeren. Hij mocht een vlucht voorbereiden naar Antwerpen. Maar u begrijpt het al, hij is daar nooit gekomen. De examinator heeft hem laten “diverten’ naar Hoogeveen, en ook daar is hij niet geweest. Uiteindelijk weer netjes op Teuge geland en daar mocht hij de felicitatie van zijn examinator, maar ook van zijn instructeur in ontvangst nemen. Wij waren als vliegschool wel blij dat Pascal zijn ERROR shirt niet droeg zoals bij het behalen van zijn solovlucht, dat zou op een foutje hebben geleken.

Pascal Proficat, veel mooie en veilige vluchten toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *