Ons leslokaal voor de theorie opleiding.

Als je een vliegbrevet wilt halen zul je toch enige moeite moeten doen om dit te bereiken. Even over je eigen schaduw heen springen heet dat. Er is onvermijdelijk een theorie opleiding aan verbonden. Om die theorie opleiding te doen heb je nou eenmaal een leslokaal nodig.

Ons leslokaal voor de theorie opleiding is voorzien van multimedia voorzieningen. We hebben een touchscreen voor de klas hangen en elke meegebrachte pc of laptop kan aangesloten worden op het scherm.

Het lokaal is groot genoeg voor een groep van 20 mensen, maar tijdens de theorie lessen is dat meestal minder. Het lokaal zit in de hangar waar ook de vliegtuigen gestald zijn. Als je het niet volhoudt tijdens de theorie lessen, kun je altijd even een kijkje nemen in de hangar. Meestal motiveert dat wel weer.

Voor de pauze maken we gebruik van een vrij grote ruimte, die als vergaderzaal gebruikt wordt, maar waar ook een beroemde stamtafel staat. Koffie staat altijd klaar.

Tijdens de winterperiode is het heerlijk warm in dit lokaal.

In dit leslokaal geven we alle zeven vakken van de theorie opleiding voor het LAPL brevet en het PPL brevet.

 

Ons leslokaal voor de theorie opleiding
Ons leslokaal met ruimte voor max 20 leerlingen. Er hangt een touchscreen voor de klas waar elke laptop op aangesloten kan worden.

Mocht de groep te groot worden dan wijken we uit naar de grote vergaderzaal. Ook daar kunnen we gebruik maken van een grote beamer.

Leuk om te weten, MAF maakt ook gebruik van deze lokalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *