Vliegsimulator arrangement.

Vliegsimulator FST-001
Vliegsimulator FST-001

Het vliegsimulator arrangement vind plaats op de vliegsimulator van de vliegschool. leerling piloten maken zelf ook gebruik van de simulator om hun procedures onder de knie te krijgen. We kunnen grote groepen aan, maar omwille van de doorlooptijd is een groepsgrootte van 12 personen die gaan vliegen wel het maximum. Er kunnen meer personen komen die dan niet gaan vliegen maar wel mee kunnen kijken en beleven.

Teamwork

De vlucht wordt een teamwork aangelegenheid. De taken worden verdeelt over 4 personen. 1 persoon vliegt, 1 persoon navigeert, 1 persoon bewaakt snelheid en hoogte en 1 persoon bewaakt het overzicht van de totale vlucht.

Het is de bedoeling dat er in teamverband gewerkt wordt, en gezamenlijk bewaakt men een aantal zaken waardoor er gegarandeerd een goed einde kan komen aan de vlucht

Inhoud van de sessie.

Er wordt gevlogen vanaf een bepaald vliegveld, en men zet koers naar een ander vliegveld. We gaan daar zelfs gebruik maken van echte vliegkaarten. Er worden afspraken gemaakt over de te volbrengen vlucht. Welke koers we gaan vliegen, welke hoogte wordt aangehouden, en welke beperkingen hebben we onderweg mee te maken. Er kunnen oof nog verwachtingen zijn voor onderweg waar rekening mee gehouden moet woden..

Een arrangement duurt voor 4 personen 1 uur. komt u met meerdere groepen dan moet er voor elke groep 45 minuten extra gerekend worden.

Kosten

Het arrangement kost € 175,00 per uur excl. BTW. Daarbij is koffie inbegrepen. Wil men meer, langer of ander bijzonderheden dan kan dat allemaal besproken worden en ingepast worden in de sessie Zelfs bbq sessies of warmen koud buffet is mogelijk.

Wil men tussen sessie voor de teams die nog niet aan de beurt zijn een presentatie gehouden worden, bijvoorbeeld “vliegen versus ondernemen” dan kan dat ook. De kosten van en presentatie zijn 75,00 per uur excl. BTW

De sessie wordt begeleid door een persoon die zelf piloot is en ervaring heeft in de lucht, maar die ook ervaring heeft om met teams te werken in een business omgeving.

Wilt u meer weten, mail dan naar administratie@flightschoolteuge.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *