Shark aeroplane

Leuke dingen doen

We doen bij Flight School Teuge natuurlijk serieuze dingen. Mensen opleiden om een veilige vlucht te kunnen maken, en er dan ook nog voor zorgen dat ze er plezier aan beleven. Mooi om te doen maar het vergt wel de nodige concentratie en moeite om het allemaal zo goed mogelijk te laten verlopen. Naast vliegen moet er ook heel veel gebeuren wat niet direct met vliegen te maken heeft maar wat noodzakelijkerwijs gebeuren moet, en dat is nou nét mijn taak. Misschien wordt er gedacht dat is niet leuk, maar daar denk ik anders over. Toch zijn er medegebuikers van de hangaar waarin wij gevestigd zijn met een een mooi vliegtuig, “De Shark“, en al je goed kijkt lijkt ie ook wel op een haai. Deze eigenaren vroegen mij of ik een keer wilde vliegen met de Shark. Dat is natuurlijk nooit aan dovemansoren gericht en zodoende mocht ik vandaag een vluchtje doen. Zo te zien is dat euk, en neem van mij aan dat het prachtig is.

Dank Arnout en Evertjan voor dit aanbod.

Geef een reactie